Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62172

Vacature: Accountmanager Residential Market voor Bosch in Limburg via Velde

VACATURENR lv-62172 (08-02-2018)

Wat is jouw opdracht?
Nefit Bosch is de wereldwijde topspeler in de HVAC-markt. Het is de ambitie om een prominente rol te spelen op de Nederlandse markt met behulp van bestaande en grensverleggende, duurzame technologieën.
Aan jou de uitdaging om de juiste energiezuinige oplossingen en daarbij behorende marketing- en salesconcepten aan te bieden op het gebied van verwarming en warm water. Je richt je primair op installateurs, groothandels en onderhoudsbedrijven in de residentiële woningmarkt.

Hoe ga je dat aanpakken?
In deze uitdagende functie word je verantwoordelijk voor de verkoop van energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water. Je gaat je primair richten op installateurs, groothandels en onderhoudsbedrijven in de residentiële markt. Je weet deze partijen mee te nemen in de overgang naar duurzaamheid. Dit combineer je met het aanbieden van de marketing- en salesconcepten.

Je gaat actief op zoek in de regio Limburg naar nieuwe klanten en besteedt daarnaast veel tijd aan bestaande klanten. Door je proactieve houding bouw je aan een hechte en langdurige relatie met hen. Waar nodig bied je commerciële en technische ondersteuning en je stimuleert de verkoop van de duurzame producten en innovatieve oplossingen van Nefit en Bosch. De belangrijkste doelstelling is het verder uitbouwen van partnerships. Door je ondernemerschap en je resultaatgerichte houding behaal je deze doelstelling in een uitdagende markt. Je verzorgt administratieve werkzaamheden binnen SAP zoals bezoekverslagen, accountplannen en rapportages. Vanuit de binnendienst en backoffice word je ondersteund in je dagelijkse taken. Je rapporteert direct aan de Sales Manager Residential Market.

Wat breng je daarvoor mee?
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Zelfstarter met aantoonbare commerciële buitendienst ervaring;
 • Klant- en servicegericht;
 • Ervaring met verkopen van marketing- en salesconcepten is een pré;
 • Affiniteit met Installatiebranche, Groothandel en Onderhoudsbedrijven;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands én Engels;
 • Gestructureerd, relationeel, zelfstandig;
 • Bij voorkeur woonachtig in Limburg

Waar ga je dit doen?
Nefit is hét merk van Bosch Thermotechniek en de toonaangevende speler op de residentiële markt. De organisatie is met meer dan drie miljoen verkochte HR-toestellen meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is inmiddels het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van duurzame oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Nefit heeft inmiddels een stevige marktpositie met warmtepompsystemen en zonne-energiesystemen. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan deze duurzame oplossingen voor heel Europa. Hiermee wordt ingespeeld op de ontwikkelingen en innovaties van de toekomst.
Nefit maakt deel uit van de Bosch Group. Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 300.000 werknemers. Lange termijn visie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienst te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden.

Wat krijg je ervoor terug?
 • Topspeler binnen de HVAC-markt in Nederland met de focus op duurzaamheid en ontwikkelingen van de toekomst;
 • Je komt terecht in een warm bad;
 • Professionele organisatie met gemotiveerde en enthousiaste collega’s;
 • Continue investering in productontwikkeling en excellente service;
 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • (Internationale) ontwikkelingsmogelijkheden binnen het Robert Bosch concern;
 • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Heb je interesse?
Solliciteer dan snel. Voor meer informatie over deze vacature (BTHT181) kun je contact opnemen met Peter van Geel of Geert Scheepers via 088 – 6070100.
Ook kun je kijken op www.welkombijnefit.nl/nl

Solliciteren
Meer info  www.welkombijnefit.nl