Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62169

Vacature: Parttime Tandartsassistent/Preventieassistent voor De Drietand in Maastricht

VACATURENR lv-62169 (08-02-2018)

TANDARTSASSISTENT/PREVENTIEASSISTENT

TANDARTSASSISTENT VOOR 3 OF 4 DAGEN:
Op dit moment is er een vacature voor een gediplomeerde tandartsassistent. Ben je enthousiast, zie je je werk als een uitdaging, ben je leergierig, gemotiveerd en een doorzetter, dan ben jij de kandidaat voor ons.

TEAMOMSCHRIJVING:
Ons team bestaat uit vijf tandartsen, drie mondhygiënistes, een praktijkmanager en diverse baliemedewerksters, preventieassistentes, stoelassistentes en een sterilisatieassistent. Wij hebben een prettig, deskundig en enthousiast team, dat er elke dag naar streeft de patiënt met zorg te behandelen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
In onze praktijk besteden wij veel aandacht aan voorlichting en mondhygiëne. Zoek je als tandarts/preventie assistent meer uitdaging, dan is een functie bij ons zeker geschikt voor jou. Naast het assisteren aan de stoel en de normale ondersteunde werkzaamheden van de tandartsassistent zijn onze preventieassistentes opgeleid om zelfstandig gedelegeerde handelingen uit te voeren in het kader van de Wet-Big. Hierbij werk je nauw samen in teamverband met je naaste collega's.

FUNCTIE EISEN:
Onze voorkeur gaat uit naar een medewerker die reeds in het bezit is van een diploma preventie assistent, maar minimaal ben je in het bezit van een erkend mbo diploma tandartsassistent. Wij zoeken een doorzetter die enthousiast, flexibel, nauwkeurig, leergierig, klantgericht en kwaliteitsbewust is. Je kunt goed omgaan met werkdruk en durft verantwoording te nemen. Goede communicatieve vaardigheden en een representatieve verschijning zijn een must. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze regelmatig bij- en nascholing volgen.

FUNCTIE WAARDERING:
De KNMT arbeidsvoorwaarden 2018 zijn van toepassing

CONTACT:
Wij komen graag met je in contact als je aan bovenstaande functie-eisen voldoet. Heb je interesse, mail dan voor 28 februari 2018 je sollicitatie brief met motivatie en Curriculum Vitae naar Mevr. J. Austen, praktijkmanager: austen@dedrietand.nl of stuur naar Planetenhof 26A 6215TW Maastricht. Uiteraard zullen we je gegevens met grote vertrouwelijkheid behandelen. Zonder ervaring of opleiding heeft het geen nut op deze vacature te reageren.

E-mail  austen@dedrietand.nl
Meer info  www.dedrietand.nl