Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62159

Vacature: Intern Begeleider voor MosaLira in Maastricht

VACATURENR lv-62159 (08-02-2018)

MosaLira stichting voor leren, onderwijs en opvoeding is het bevoegd gezag van 16 scholen voor basisonderwijs, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs, 3 voorzieningen voor (voorgezet) speciaal onderwijs en het UWC (primary).

Missie
MosaLira biedt een veilige uitdagende leeromgeving waarin kinderen zich ontwikkelen tot verantwoordelijke en succesvolle medeburgers. Ouders zijn partners bij het onderwijs. Persoonlijke talenten, respect voor elkaar en een duurzame samenleving zijn voor MosaLira leidend.

Voor een tweetal van onze scholen zoeken wij een gemeenschappelijke

INTERN BEGELEIDER

(Wtf: 0,9 - 1,0)


Wat ga je doen?
De werkzaamheden worden verricht op twee verschillende basisscholen die beiden gericht zijn op innovatieve ontwikkeling. Je verzorgt de coördinatie en de uitvoering van het zorgbeleid in de twee scholen. Je begeleidt leerkrachten en draagt bij aan de professionalisering binnen de scholen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het bovenschoolse zorgbeleid van de stichting MosaLira.
Meer informatie over onze scholen kun je vinden op onze website.

Wij vragen:
Een teamspeler die in gezamenlijkheid het beste resultaat wil behalen. Je bent prima in staat om theoretische-, vakinhoudelijke-, didactische- en pedagogische kennis te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je denkt Out-of-the-box, bent flexibel en houdt van een uitdaging. Je bent in staat een goede begeleiding en ondersteuning te bieden aan de leerkrachten en je hebt ervaring met het begeleiden van leerlingen met een specifieke ondersteunings- en begeleidingsbehoefte.

Je bent in het bezit van:
  • Een PABO diploma in combinatie met Master SEN op het gebied van begeleiden of bereidheid deze opleiding te volgen
  • Een portfolio met positieve beoordelingen
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen
  • Coaching vaardigheden

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid Frissen (Directeur Bedrijfsbureau): 06 81476813.

Belangstelling?
Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@mosalira.nl.

E-mail  werken@mosalira.nl
Meer info  www.mosalira.nl