Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62099

Vacature: Manager Technical Services voor Janshen-Hahnraths Group in Kerkrade

VACATURENR lv-62099 (05-02-2018)

Onze opdrachtgever Het van origine Limburgse concern Janshen-Hahnraths Group is sinds 1959 één van de toonaangevende bedrijven in de Nederlandse en Europese speelautomatenbranche en biedt werkgelegenheid aan bijna 600 medewerkers. De kernactiviteiten van Janshen-Hahnraths Group zijn: exploitatie van Fair Play Casino’s in Nederland, exploitatie van kansspel- en behendigheidsautomaten in Nederland, ontwikkeling/exploitatie van online en interactive gaming (spel)concepten. Deze specifieke activiteiten zijn zelfstandig opererende bedrijfsonderdelen die zich onderscheiden door innovatie, kwaliteit en verantwoord ondernemerschap. Janshen-Hahnraths Group had en heeft de kenmerken van een familiebedrijf. Het hoofdkantoor staat in Kerkrade. Hier werken 100 tot 150 medewerkers op de diverse afdelingen zoals HR, Juridische Zaken, Inkoop, Financiële Administratie, Automatisering, Beveiliging, Marketing, Facility/Techniek, Bouwbureau, Kwaliteit. Over 2015 boekte Janshen-Hahnraths Group een omzet van € 73,9 miljoen en een brutobedrijfsresultaat (EBITDA) van € 11,4 miljoen. Het bedrijf betaalde liefst € 22 miljoen aan kansspelbelasting. Het bedrijf verwacht continu te groeien.

Namens onze opdrachtgever zoeken wij een

Manager Technical Services

- no-nonsense manager & sparringpartner -


De uitdaging In deze key-positie gaat u ervoor zorgen dat uw afdeling klaar is voor de toekomst en in staat is om continu te anticiperen op ontwikkelingen die op de organisatie af komen. Een wendbare technische serviceafdeling waar medewerkers graag werken en in staat zijn snel te reageren op situaties waar hun expertise gewenst is. U zorgt dat de dagdagelijkse operatie zo efficiënt mogelijk verloopt. Hiertoe geeft u duidelijk richting aan uw teams en schept u de gewenste kaders waar binnen medewerkers zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Hierdoor legt u een gedegen basis waardoor er ruimte ontstaat om (omvangrijke) projecten op te pakken en succesvol te implementeren. U fungeert tevens als sparringpartner voor het directieteam met betrekking tot strategische vraagstukken die impact hebben op de technische service operatie.

De functie-inhoud Als Manager Technical Services bent u met name verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en realiseren van een klantvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige technische service organisatie, gericht op de realisatie van een optimaal bedrijfsresultaat binnen Janshen-Hahnraths Group. Deze afdeling bestaat uit een Servicedienst, Bedrijfsbureau, Bouwbureau, Technische Ondersteuning, Werkplaats en Magazijn. In totaal betreft het circa 40 FTE, met name technisch opgeleide professionals. Het personeel is de belangrijkste factor in het realiseren van de doelstellingen voortvloeiend uit het jaarplan. U moet een stijl van ondernemen en leidinggeven ontwikkelen waarbij medewerkers vanuit een ‘wij-gevoel’ meeleven/inleven in de resultaten van de organisatie en vanuit die betrokkenheid ruimte ervaren om initiatieven te tonen en zich ‘thuis’ te voelen. Uiteraard worden de verdere ontwikkelingen van de doelstellingen deels bepaald door externe ontwikkelingen en voor een belangrijk deel ook door interne behoeften en ervaringen. U moet op basis van een continue evaluatie binnen de afdeling en actueel inzicht in de branche input leveren voor de verdere ontwikkelingen en doelstellingen. U stimuleert op actieve wijze de samenwerking met alle overige bedrijfsonderdelen binnen de Janshen-Hahnraths Group teneinde maximaal gebruik te maken van de beschikbare expertise en hiermee een optimale kruisbestuiving tot stand te brengen.

Functie-eisen U beschikt over tenminste een afgeronde relevante opleiding op HBO/WO-niveau, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar. U heeft minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring met het aansturen van technische services vanuit een dienstverlenend concept. Daarnaast heeft u omvangrijke projecten geleid. U begrijpt de technische disciplines binnen een organisatie en bent in staat om de vertaalslag te maken vanuit marktkansen naar de eigen organisatie. In uw loopbaan heeft u organisaties geholpen om efficiënter en toekomstgerichter te werken. Hierbij schuwt u de confrontatie niet. U bent in staat om medewerkers te bewegen om veranderingen te omarmen door helder en transparant de doelstellingen en het gewenste gedrag voor hun inzichtelijk te maken. U herkent zichzelf in de kernwaarden van Janshen-Hahnraths Group, te weten: klantgericht, resultaatgericht en initiatiefrijk. U heeft een proactieve werkhouding en uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. U bent no-nonsense, pragmatisch en verandergericht.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden In de dynamische branche waarin Janshen-Hahnraths Group opereert, wordt een uitdagende functie geboden binnen een team van gemotiveerde en collegiale professionals. De arbeidsovereenkomst zal in eerste instantie voor bepaalde tijd worden aangegaan waarbij een intentie voor een vaste aanstelling kan worden gegeven. De positie wordt gewaardeerd met uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren. U vindt de functie terug onder vacaturenummer 7587.

Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Andy Rossel (Talent & Acquisition Manager) op 06-20 49 02 47 of met Désirée Alzer (Senior Consultant) op 06-12 82 93 86. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor te Maastricht op 043-3299955.

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl