Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62094

Vacature: Maintenance Technician voor Fortimedix in Nuth

VACATURENR lv-62094 (05-02-2018)


MAINTENANCE TECHNICIAN


Kom jij goed tot je recht in een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van toptechnologie voor de medische wereld? Zoek jij veel variatie in je baan en heb jij een scherp oog voor onderhoud van alle soorten equipment? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega die onze machines draaiende gaat houden!

De job In de rol van Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale beschikbaarheid en technische betrouwbaarheid van apparaten en meetinstrumenten die nodig zijn voor het produceren van medische producten. In deze gevarieerde baan ben je de spil binnen manufacturing als het gaat om het bouwen, kalibreren en onderhouden van test- en productie equipment. Je zorgt voor de planning, uitvoering en documentatie van onderhoud, reparaties en kalibraties. Ook zal je regelmatig gevraagd worden voor ondersteuning bij projecten op het gebied van equipment engineering en manufacturing(processen). Veel afwisseling dus!

Jouw talenten
Vanwege jouw resultaatgerichtheid en vindingrijkheid ben je in de dynamische werkomgeving van Fortimedix van absolute toegevoegde waarde. Je houdt van afwisseling en verandering maar tegelijkertijd verlies je de periodieke onderhoudsplanning en kwaliteitsnormen nooit uit het oog. Je hebt talent voor het vinden van praktische en kwalitatief hoogstaande oplossingen. Waar jij aan ons equipment bouwt, bouwen collega’s op jou omdat je weet waar behoeften en knelpunten liggen en direct tot actie overgaat wanneer dit noodzakelijk is.

Kwalificaties
  • MBO/HBO niveau in de richting van werktuigbouwkunde, (fijn)mechanische techniek, mechatronica, elektrotechniek of soortgelijk;
  • Ervaring in een productieomgeving;
  • Ervaring in fijnmechanica is vereist;
  • Ervaring in het opstellen en aanpassen van instructies is een pré;
  • Beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden Een uitdagende baan in een inspirerende en snel ontwikkelende hightech organisatie, met een open en professionele cultuur. Initiatieven, eigen verantwoordelijkheid en teamgeest moedigen wij aan. Door het geven van vrijheid, ondersteunen we jou creatief te zijn en jouw werk te organiseren. Wij hechten waarde aan het bevorderen van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en geven je de mogelijkheid om samen te werken met getalenteerde mensen. We bieden een marktconform salaris, denken met je mee als het gaat om flexibel werken en garanderen je een plezierige werksfeer!

Over Fortimedix
Fortimedix Surgical B.V., is een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie die zich bezig houdt met research, design & development van nieuwe chirurgische instrumenten. Recent hebben we ons eerste revolutionaire chirurgisch platform voor single-port chirurgie gelanceerd in Amerika en we staan aan de vooravond van de marktlancering in Europa. Op basis van ditzelfde platform zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nog meer nieuwe chirurgische instrumenten voor andere toepassingen. We zijn een technologisch gedreven organisatie die haar producten ontwikkelt en produceert volgens de hoogste eisen. Het is onze missie om de evolutie van minimaal invasieve chirurgie te versnellen met slimme innovaties voor verschillende chirurgische specialismen. Uiteindelijk willen we de kwaliteit van leven van patiënten wereldwijd verbeteren. Daar hebben we jou bij nodig!

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief en CV naar jobs@fortimedix.com. Bij vragen over de vacature en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Madeleine Bruinink (HR Officer) via: +31 (0)45 5449520.

Bijzonderheden
Onze voorkeur gaat uit naar sollicitanten die woonachtig zijn binnen een straal van 90 km van Nuth. Wanneer een sollicitant buiten deze straal woont en de baan accepteert, verwachten wij dat hij/zij bereid is te verhuizen naar een woonplaats binnen een straal van 90 km van Nuth.

Bekijk ook : onze bedrijfsfilm

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

E-mail  jobs@fortimedix.com
Meer info  www.fortimedixsurgical.com