Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62088

Vacature: Medewerker After Sales voor Nelipak in Venray

VACATURENR lv-62088 (05-02-2018)

Vacature: Medewerker After Sales voor Nelipak in Venray

Ben jij een professional die goed kan organiseren en die processen met betrekking tot klachtenafhandeling kan coördineren? Kun je goed samenwerken en word je enthousiast van een tevreden klant? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

MEDEWERKER AFTERSALES

Standplaats: Venray


In deze rol ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan een snelle en adequate klachtenafhandeling van onze organisatie. Je gaat actief aan de slag om de binnengekomen klachten op de efficiënte wijze op te pakken, onderzoek te starten en te coördineren om de klant op de juiste wijze te rapporteren over oorzaak en correctieve/preventieve acties. In samenwerking met je collega’s van verschillende afdelingen werk je intensief samen om tot het gewenste resultaat te komen voor zowel Nelipak als de klant.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
  • het eerste onderzoek ter beoordeling van de klacht;
  • de coördinatie van het klachtenonderzoek;
  • ondersteuning verlenen aan afdelingen bij onderzoek en implementeren van maatregelen;
  • de bewaking van de voortgang;
  • de communicatie met klanten.

Ben jij de professional die we zoeken?
Wij zoeken een ervaren professional die beschikt over een afgeronde hbo-opleiding. Een organisator met inzicht in technische en systeemprocessen. Met een kritische inslag en de nodige werkervaring ben je in staat om vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van onze producten en processen. Het is belangrijk dat je klantgericht bent, beschikt over aanpassingsvermogen en om kunt gaan met stress. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, de Duitse taal is een pre.

Wat biedt Nelipak?
Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Wie zijn wij?
Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klantspecifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Nelipak ziet zijn medewerkers als het belangrijkste onderdeel van de organisatie, zij dragen zorg voor een uitstekende service naar onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gedreven om goede resultaten in het werk te bereiken.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.nelipak.com.

Solliciteren?
Stuur je motivatie en cv voor 15 maart 2018 a.s. naar jobs@nelipak.com.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Debbie de Kleijne, Manager Kwaliteit & Validatie, via telefoonnummer 0478-529029.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren
E-mail  jobs@nelipak.com