Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62086

Vacature: Pre-Sales Adviseur voor Nebim in Weert

VACATURENR lv-62086 (05-02-2018)

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal negen vestigingen in Nederland en België. Nebim Groep is officieel Volvo Trucks-dealer in Nederland en België, officieel dealer van Renault Trucks in Nederland en importeur van FGM-trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, verhuur, financieringen, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de transportwereld. Vestingen heeft Nebim Groep in Weert, Venlo en Elsloo en in België: in Gent, Dendermonde, Harelbeke en Ninove. Er zijn daarnaast universele vestigingen in Venlo (Freshpark), en Genk (Nebim JRS). Voor onze vestiging in WEERT zijn wij op zoek naar een

PRE-SALES ADVISEUR


Als Pre-Sales Adviseur bij Nebim ben je een belangrijke schakel op de afdeling verkoop binnendienst. Iedere dag is anders. Het ene moment geef je technisch advies aan de klant in onze nieuwe Experience Room, het andere moment werk je aan een offerte die tot in detail klopt en sta je onze verkopers bij. Je hebt contact met de importeur en fabrikant, bestelt voertuigen en monitort de processen.

Het team op de afdeling verkoop binnendienst bestaat uit professionals met iedere hun eigen specialisatie, die net als jij voor de hoogste kwaliteit gaan. Jij gebruikt jouw sterke technische basiskennis in combinatie met je commerciële skills om het verschil te maken bij klanten en collega’s. Om je volledig klaar te stomen voor deze functie bieden wij gedegen begeleiding en een breed aanbod aan interne opleidingen. Mede hierdoor krijg je de mogelijkheid de functie óók in de toekomst aan te laten sluiten bij de veranderende marktomstandigheden.

Nebim biedt je binnen een professionele service gerichte organisatie een vaste baan met gemotiveerde collega’s. Dit alles binnen een gezonde, groeiende en dynamische organisatie. Het betreft een uitdagende functie in een onderneming met een breed en technische geavanceerd productpakket.

Ben jij een jonge HBO-er die ons en de klant weet te verrassen met een sterke technische basis en heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rob Evers (tel.: 0495-583 700).

NEBIM B.V.
Postbus 10456, 6000 GL Weert

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu