Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61566

Vacature: System Engineer voor Data4 in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-61566 (08-01-2018)

Wil je werken bij het leukste IT bedrijf van Nederland? Grijp dan nu je kans. Data4 zoekt nieuwe leden en vandaag zoeken we een:

SYSTEM ENGINEER 2.0


Functieprofiel:
Als System Engineer gaat je hart sneller kloppen van technisch uitdagingen. Wil je niets liever dan werken bij toonaangevende bedrijven en leer je elke dag weer bij. Bij Data4 bieden wij je deze kans. Als system engineer ben je bij steeds wisselende opdrachtgevers betrokken, bij projecten en beheer. Uitdagende en complexe omgevingen waar je als ICT-er aan de slag gaat.

Ben jij diegene die enthousiast wordt van het oplossen van technische vraagstukken, voor elk probleem een oplossing kan bedenken en het leuk vindt om voor een jong, groeiend bedrijf aan de slag te gaan, dan is deze vacature iets voor jou!

Wensenlijst:
  • Een afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding. (hoger mag natuurlijk ook)
  • Een of meerder Microsoft certificaten, liefst MCSA
  • Liefde voor het ICT vak.
  • Kaas gegeten hebben van een van de volgende producten: VMware, Citrix, Netapp, Cisco,
  • Goed gevoel voor humor

Wie zijn wij:
Data4 is een bedrijf waar hard werken en plezier nog hand in hand gaan. Waar collega’s vrienden worden. Maar ook een bedrijf met normen en waarden. Bij Data4 vinden we vier kernwaarden heel belangrijk:
  • Eerlijkheid
  • Betrokkenheid
  • Enthousiasme
  • Vakmanschap
Met als gevolg dat Data4-specialisten - al zeggen we het zelf - plezierig zijn in de omgang. Het zijn enthousiaste mensen die van hun hobby hun professie hebben gemaakt.

Bij Data4 krijg je de unieke kans om in zeer korte tijd als professional te excelleren. Als je behoort tot het team van Data4 ICT-specialisten sta je namelijk nooit alleen, je hebt de beschikking over de ruime ervaring van je mede teamleden! Onze ambitie is even simpel als uitdagend: beter te zijn dan wie dan ook. Heb je daar iets mee? Neem direct contact met ons op!

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt je motivatie en Curriculum Vitae sturen naar recruitment@data4.nl, kijk ook op www.werkenbijdata4.nl en www.data4.nl.

E-mail  recruitment@data4.nl
Meer info  www.data4.nl