Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61564

Vacature: Directeur voor Trento Engineering in Kerkrade, Helmond en Utrecht via Equipe

VACATURENR lv-61564 (08-01-2018)

Onze opdrachtgever, Trento Engineering maakt onderdeel uit van de Flexpoint Group en is een kennisdienstverlener met name gericht op projectdetachering van technische professionals. De organisatie is gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen. De organisatie heeft een uitstekende en reputatie in de arbeidsintensieve industrie. Met name in de seriematige machinebouw, (auto)motive en de procesindustrie(maintenance)voegen wij waarde toe aan de organisatie van onze opdrachtgevers. Trento Engineering is actief binnen de vakdisciplines product engineering, proces engineering, quality engineering, logistic engineering, equipment engineering en product development engineering. Trento Engineering heeft kantoren in Kerkrade (HQ), Helmond en Utrecht en momenteel zijn er circa 40 medewerkers actief. Namens Trento Engineering zijn wij op zoek naar een

DIRECTEUR

Energieke Entrepreneur


De functie
Als Directeur bent u verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de dienstverlening van Trento Engineering. U gaat zich onder andere richten op professioneel accountmanagement voor de kantoren Kerkrade en Utrecht en het verder professionaliseren van de Trento Academy . In het kader van verdere groeiambities vergroot u het marktaandeel door de dienstverleningsconcepten van Trento Engineering verder uit te werken en te communiceren. Daartoe definieert u de markten waarin zich kansen voordoen, werkt u aan verdere segmentering en ontwikkelt u een organisatiestructuur die bij deze visie en ambitie past. Intern richt u zich op verdere optimalisering en standaardisering van procedures, processen en systemen op het gebied van recruitment. Zowel commercieel als op het gebied van HRM ontwikkelt u een beleid dat gericht is op ‘boeien & binden’ van medewerkers als op het flexibel kunnen inspelen op marktontwikkelingen en concurrerende partijen. Onder uw leiding groeit Trento Engineering door naar een speler die op basis van kennis en expertise nog meer waarde toevoegt bij haar opdrachtgevers. Dit vernieuwde model resulteert in een verdere groei van de organisatie met een ambitieuze doelstelling van circa 100 medewerkers en een omzetniveau van circa. € 12 miljoen. U rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de Flexpoint Group en neemt frequent deel aan meetings met de overige directieleden van de verschillende bedrijven binnen de Flexpoint Group.

Profiel
U heeft een afgeronde HBO- of Academische opleiding en minimaal vijf tot zeven jaar aantoonbaar succesvolle ervaring in een leidinggevende commerciële functie, liefst binnen de branche. Een technische opleidingsachtergrond is een pré. U bent een gedreven professional met een hoog energieniveau en uitstekende commerciële vaardigheden. U heeft een pragmatische en bovengemiddelde ondernemende instelling en beschikt over een breed en relevant netwerk. U bent een nuchtere persoonlijkheid met een zakelijke instelling. U bent een teamspeler, gericht op samenwerking en beschikt over uitstekende intermenselijke en communicatieve vaardigheden. Naast een sterke en volhardende persoonlijkheid bent u een autonome, bouwende en verbindende manager met een hoog ontwikkeld conceptueel vermogen. U bent in staat strategisch te denken en operationeel te handelen.

Geboden wordt
Een zeer uitdagende positie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie waarin u volop u ondernemende kwaliteiten tot uiting kunt laten komen met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Geïnteresseerd?
Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om op deze vacature te reageren. Uw sollicitatie kunt u achterlaten via de website www.equipe-bv.nl, vacaturenummer 7617
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Luc Theunissen, bereikbaar via
telefoonnummer 043 – 3299955 / 06 – 29 085 279 0f Andy Rossel via telefoonnummer 043 – 3299955/ 06 - 20490247

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl