Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61477

Vacature: Medior Accountant voor Koenen en Co in Roermond

VACATURENR lv-61477 (03-01-2018)

Koenen en Co zoekt een

MEDIOR ACCOUNTANT V/M (VESTIGING ROERMOND)

DIE VAN IEDERE KOMMA EEN PUNT MAAKT

Details zijn voor jou van groot belang. Omdat je weet dat een klein onderscheid een groot verschil kan maken. Maar ook de grote lijn van complexe samenstelopdrachten heb je helder voor ogen. Je begrijpt de business van de klant en dringt door tot de kern van de zaak. Met jouw nauwkeurige, maar open blik laat je cijfers tot leven komen in heldere verbeteradviezen.

Je kent de kaders en de lijntjes. In de balans, aangiften, bezwaarschiften en jaarrekeningen. Je werkt aan duidelijke cijfers en prognoses, maar ook aan een strategische visie voor de lange termijn. Je weet waar de klant naartoe wilt en adviseert en begeleidt hem bij alle voorkomende financiële vraagstukken.
Jouw overzicht creëert inzicht.

Maar je doet het niet alleen. Je bent een positieve samenwerker die weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Je bouwt stevige relaties met zowel collega’s als klanten en weet hun vertrouwen te winnen door te zijn
wie je bent. Je kunt goed feedback geven en ontvangen, en weet dat goede ideeën nergens zijn zonder goede uitvoering.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming
op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau en hebt een AA titel op zak. Je hebt 4 à 5 jaar werkervaring als accountant.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?
Stuur je cv en korte motivatie naar Joyce van Weert (onze HR-adviseur) j.vanweert@koenenenco.nl of bel: 088 774 75 08.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
E-mail  j.vanweert@koenenenco.nl
Meer info  www.koenenenco.nl