Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61463

Vacature: Verkoper Binnendienst voor Automobielbedrijf Jos Bogman in Zuid Limburg

VACATURENR lv-61463 (02-01-2018)

Automobielbedrijf Jos Bogman is al bijna 40 jaar Ford Dealer voor Zuid Limburg. Met vestigingen in Beek, Maastricht en Heerlen voor iedere automobilist in Zuid Limburg bereikbaar binnen 15 minuten. Onderzoeken tonen aan dat Bogman tot de bedrijven behoort met de hoogste klantentevredenheid. De 80 medewerkers doen iedere dag hun best om het “Bogman Gevoel” over te brengen op alle klanten. Automobielbedrijf Jos Bogman werkt volgens een “Full Service” concept en heeft naast de automobielbedrijven ook een volwaardig schade en verhuurbedrijf.

Momenteel is er een vacature voor:

VERKOPER BINNENDIENST (M/V)

40 uur p.w.


Functieomschrijving
De verkoper binnendienst is in eerste instantie verantwoordelijk voor alle backoffice-taken welke in het verkoopproces ontstaan. Hij/zij is hierbij een spil in het verkoopproces, ondersteunend aan de afdeling verkoop en in voorkomende gevallen ook zelf verkopend. Het gebruik van geautomatiseerde systemen is volledig ingeburgerd. Procesmatig en gestructureerd werken is een voorwaarde om succesvol te zijn. De verkoper binnendienst is gedreven om onze producten kwalitatief hoogwaardig af te leveren.

Functie-eisen
  • Onze kandidaat is representatief en beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding.
  • Hij /zij loopt over van enthousiasme en heeft een commerciële instelling.
  • Denken in kansen en servicegerichtheid zijn een tweede natuur.
  • Hij/ zij werkt gestructureerd en punctueel .
  • De kandidaat kan uitstekend uit de voeten met de bekende softwareprogramma’s en het algemene gebruik van internettoepassingen. Hij/zij heeft cijfermatig inzicht en werkt accuraat.
  • Enkele jaren ervaring in de autobranche is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Autobedrijf Jos Bogman heeft een warme band met haar medewerkers en daardoor lange dienstverbanden. Een passend salaris is vanzelfsprekend en uitstekende prestaties worden ook uitstekend beloond. Autobedrijf Jos Bogman biedt kansen tot ontplooiing en er zijn interne doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse, stuur dan een reactie naar personeelszaken@bogman.nl.
Eventuele vragen kun je stellen aan John Stroeken op telefoonnummer 046-4375353.
Kijk op www.ford-josbogman.nl voor verdere informatie over het bedrijf.

Automobielbedrijf Jos Bogman
Postbus 176
6190 AD Beek

E-mail  personeelszaken@bogman.nl
Meer info  www.ford-josbogman.nl