Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60908

Vacature: (Allround) Monteur Technische Dienst voor Van Gorp Greenfood in Belfeld

VACATURENR lv-60908 (28-11-2017)

Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. De productie vindt plaats op 6 locaties in Nederland / Duitsland / Denemarken, onder andere bij Van Gorp Greenfood in Belfeld.

Van Gorp Greenfood is gespecialiseerd in de bewerking van verse groenten. Circa 185 enthousiaste medewerkers zien er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

(ALLROUND) MONTEUR TECHNISCHE DIENST


De functie:
Als (allround) Monteur Technische dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud volgens planning aan machines, installaties, gebouwen en terreinen zowel op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Daarnaast verhelp je storingen en help je mee bij de implementatie van investeringsprojecten. Dit alles doe je volgens de richtlijnen van het managementsysteem voor voedselveiligheid (ISO 22000) en milieu (ISO 14001).
De werkzaamheden vinden plaats in de dagdienst met een bereikbaarheidsdienst volgens rooster. Het team bestaat uit 5 medewerkers.

Tot jouw takenpakket behoren:
 • Het (preventief) onderhouden van machines, installaties, gebouwen en terreinen.
 • Het verhelpen van storingen in de productie.
 • Het actief meedenken met en uitvoeren van verbeterprojecten aan productieapparatuur en middelen.
 • Het succesvol implementeren van investeringsprojecten.
 • Zorgen voor goede documentatie van werkzaamheden.
 • Het beheren van de werkplaats en het reserveonderdelenmagazijn.
 • Begeleiden van toeleveranciers bij werkzaamheden.

Je profiel:
 • Je hebt een technische mbo-opleiding (minimaal nivo 3) bij voorkeur werktuigbouwkunde, elektrotechniek of Mechatronica met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent gedreven, zelfstandig en in staat om technische problemen gestructureerd aan te pakken en werk van een kwalitatief hoog niveau af te leveren. Bij het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden heb je continue aandacht voor veiligheid en voedselveiligheid. Je bezit voldoende aanpassingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Steekwoorden waar je jezelf in terugvindt, zijn: zorgvuldig, analytisch, besluitvaardig, zelfstandig, stressbestendig en klantgericht (in- extern). Je functioneert goed in teamverband in een productiegerichte werkomgeving.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Belfeld (20 km).

Ons aanbod:
 • Het betreft een uitdagende en afwisselende functie;
 • Je komt terecht in een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. salaris, 38-urige werkweek, 26 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden).
 • Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

Je reactie:
Wij hebben de werving voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Job Personeelsmakelaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Leenen (040-3030007). Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je richten aan Job Personeelsmakelaar, t.a.v. Hans Leenen: info@jobpersoneelsmakelaar.nl

Voor meer informatie over Van Gorp Greenfood zie ook: www.greenfood.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  info@jobpersoneelsmakelaar.nl
Meer info  www.greenfood.nl